Мектептік тамақтандыру » Страница 93 » СШ №20 им. Т.Рыскулова
Жамбыл облысы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"Тұрар Рысқұлов атындағы
№20 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 4-32-19
Сенім телефоны
+77084558168
Нашар көрушілер
нұсқасы
Мектеп оқушыларының әлеуметтік жағдайын анықтап, ыстық тамақпен қамтамасыз етуді ұйымдастыру
02
сентябрь
2021
Мектеп оқушыларының әлеуметтік жағдайын анықтап, ыстық тамақпен
Ағымдағы жылдың 28-тамыз күні Тұрар Рысқұлов атындығы №20 жалпы орта білім беретін мектебінде сақтық шараларын сақтай отырып, педагогикалық кеңес өткізілді.    Педагогикалық кеңесте «Мектеп оқушыларының әлеуметтік жағдайын анықтап, ыстық тамақпен қамтамасыз етуді ұйымдастыру» бойынша ДОІЖ орынбасары Утегенова К.И. баяндама жасады.
2021-2022 оқу жылында мектепте білім алушылардың тамақтануын ұйымдастыру
27
август
2021
2021-2022 оқу жылында мектепте білім алушылардың тамақтануын
2021-2022 оқу жылында мектепте білім алушылардың тамақтануын ұйымдастыру және жауапты мамандарды бекіту туралы
« Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2021 жылғы 25 желтоқсандағы № 67 қаулысына 46-қосымша
19
август
2021
« Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2021 жылғы 25
Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің  2021 жылғы 14 қаңтардағы № _2_ қаулысына №1 қосымша  «Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің  2021 жылғы 25 желтоқсандағы  № 67 қаулысына  46-қосымша  Шектеу іс-шараларын, оның ішінде карантинді енгізу кезеңінде білім беру ұйымдарындағы қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптар Жалпы ережелер 1. Асхана мен білім беру объектісінің қызметкерлері арасында COVID-19-дың таралуына жол бермеу
Тегін ыстық тамақ бекітілген ас мәзірі бойынша берілді
13
май
2021
Тегін ыстық тамақ бекітілген ас мәзірі бойынша берілді
Ағымдағы жылдың  12.05 күні Тұрар Рысқұлов атындағы жоббм асханасында тегін ыстық тамақ бекітілген ас мәзірі бойынша берілді. Мектеп бойынша 92 отбасының 197 оқушысы ыстық тамақпен қамтылды. Мектеп асханасында оқушыларға пайдалы тағам түрлері, жеміс-жидектер берілді. Асхана қызметкерлері барлық санитарлық- гигиеналық талаптарды  сақтай отырып,тамақты дәмді,сапалы дайындайды.Асхана қызметкерлері арнайы формада жүреді. Күнделікті ас мәзірінде көрсетілген тамақ құрамының нормасы өлшеніп,бекітіліп
ІV тоқсандағы ыстық тамақтың  ұйымдастырылуы
05
апрель
2021
ІV тоқсандағы ыстық тамақтың ұйымдастырылуы
Тұрар Рысқұлов атындағы №20 жоббм І V  тоқсандағы ыстық тамақтың  ұйымдастырылуы «Білім беру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 16 тамыздағы №611 бұйрығының 7-тарауы «Объектілердегі тамақтану жағдайларына қойылатын санитариялық-эпидемиологялық талаптар» басшылыққа алынып,  Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2020 жылғы 25желтоқсандағы
Бракераж  комиссиясының  мектеп асханасын   тексеру   барысында құрылған АКТ
28
февраль
2020
Бракераж комиссиясының мектеп асханасын тексеру барысында
2020 жылдың 03  ақпан күні бракераждық комиссия мүшелері ДОІЖО Утегенова К. И. мектептің әлеуметті педагогы Демесинова С. Д.     акт құрып ,аспазшы Музарапова С. мектепке әкелінген азық-түлік түрлерімен   таныстырды. Тексеру барысында әкелінген азық-түліктің сақталу мерзімі, балаларға берілет ін астың мәзірге сай әзірленуі тексерілді.