«Ыстық тамақпен қамту жұмысының сапасын арттыру»
«Ыстық тамақпен қамту жұмысының сапасын арттыру»
15.09-26.09 аралығында өткізіліп жатқан «Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру» тақырыбындағы он күндік іс-шаралар жоспарына сәйкес «Ыстық тамақпен қамту жұмысының сапасын арттырайық» атты тақырыбы бойынша ағымдағы жылдың 24 қыркүйек күні Тұрар Рысқұлов атындағы №20 жалпы орта білім беретін мектебінің (бракераждық) комиссия мүшелері мектеп асханасына тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізді.(Бракераждық) комиссиясы мүшелері қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, перстпективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін, балалардың қол жуатын орындары, астарды тоңазытқыштарда, қоймаларда, сақтау, ас әзірлейтін блоктың санитарлық жай-күйі, келіп түскен тамақ өнімдерінің сапасын, дайын тағамның мөлшерін,сапасын анықтау мақсатында тексеріс жүргізді. Тексеріс қорытыныдысы бойынша мектептегі ыстық тамақпен қамту жұмысының сапасы қанағаттанарлы жағдайда болды. (Бракераждық) комиссия мүшелері тексеріс қорытындысы бойынша отырыс өткізіп, акт рәсімдеді.

