16
март
2022
Дәстүр мен ғұрып
Ағымдағы жылдың 16 наурыз күні директордың тәрбие ісі жөніндегі орынбасары Б.М.Абдуалиеваның ұйымдастыруымен Рухани жаңғыру бағдарламасының "Дәстүр мен ғұрып" жобасы аясында ұлттық дәстүрімізді ұлықтау, оқушылардың ұлттық тағам- бауырсақтың дайындалу барысы мен пісірілу әдісін таныстыру, бауырсақты дайындап пісіру әдісін дәріптеу мақсатында “Бауырсақ пати” атты байқау өтті. Байқауға барлық сыныптар атсалысты. Жайылған дастарханға білім алушы қыздар өз қолымен пісірілген бауырсақ, шелпек, ши бауырсақ, жол бауырсақ, арғын бауырсақ, қытырлақ, чак-чак сияқты түрлі нан өнімдерін ұсынды.
